Workshop

Hoe leuk is het om een workshop te beginnen waarin je eerst met piepschuim een vorm mag maken of een vorm mag gebruiken, waarna je hem met kunsthars steenhard maakt en je inspiratie krijgt hoe je hem thuis kan afschilderen. Gewoon zelf in 1 dag jouw eigen unieke kunstwerk maken, gezellig in mijn tuin atelier, met een hapje en drankje erbij.

Hoe ik dan werk:
Tijdens de workshop neem ik je mee in de wereld van beeldende kunst en maak je kennis met de basistechnieken van het werken met kunsthars en glasvezeldoek. Het realiseren van je eigen unieke kunstwerk zal beginnen met het maken van een nog simpele basisvorm van schuim. Deze ga je nadien bekleden met glasvezeldoek en kunsthars.

Wanneer de grove vorm van het werk gereed is, ga je de vormen verfijnen en egaliseren waarna je kunstwerk gereed is om geschilderd te worden. Afhankelijk van de complexiteit van het door jou ontworpen kunstwerk kan je het kunstwerk schilder klaar mee naar huis nemen.

Informatie:
Duur: 6,5 uur
Kosten: €130,- pp.
Inclusief: Koffie, thee, lunch en een hapje en drankje (allergieën graag vermelden)
Tijd: 10:30 – 17:00 uur
Kledingadvies: Oude kleding

Wil je je opgeven voor de workshop, of simpelweg wat aanvullende informatie? Stuur dan een mailtje naar mijnvogeltje@outlook.com