Werkwijze

Hoe ik werk?

Ik heb nog niks klaarliggen, ik wil eerst met jullie gaan zoeken waar jullie trots op kunnen worden, wat jullie belangrijk vinden om bij jullie grafje te vinden.

Al pratend en brainstormend komen we bij een bepaald beeld, iets wat herinnering oproept, iets wat je graag terug wilt zien.

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met schetsen. Ik maak een aantal schetsen van verschillende ontwerpen. Naast het beeldje of beeldjes, maak ik dan ook een overzicht hoe het geheel eruit gaat zien.

Na het schetsen nemen we een besluit. Voordat ik aan de slag ga met het realiseren van het graf. Vraag ik een vergunning aan bij de begraafplaats, sommige begraafplaatsen is een technische tekening nodig voor de aanvraag van de plaatsingsvergunning. Na verlening van de vergunning om te mogen plaatsen begin ik met de realisatie van het ontwerp van het gehele grafmonument.

Terwijl ik bezig ben met het beeldje blijf ik in contact met jullie. Ik wil alle wensen mee kunnen nemen in het uiteindelijke resultaat. Het is jullie beeldje. En het is voor mij een eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Dit mag tijd kosten. Voor jullie om er steeds meer vertrouwd mee te worden en voor mij om ook de technische realisatie uit te voeren.

Wanneer we het samen eens zijn over het resultaat, kunnen we een datum afspreken voor het plaatsen van het grafmonument.