Hoe werk ik?

Ik heb nog niks klaarliggen. Natuurlijk heb ik wel enkele voorbeelden voor jullie. 

Ik wil eerst met jullie gaan zoeken naar iets waar jullie trots op kunnen worden, iets wat jullie belangrijk vinden om bij jullie grafje te vinden.

Tijdens dit gesprek gaan we met schetsen, fotos en/of andere voorbeelden samen opzoek naar een ontwerp van het beeld, rekening houdend met het gevoel en de emotie welke het beeld voor jullie moet uitstralen.

Ook is het mogelijk dat je al een beeldje tussen mijn fotos ziet die je heel erg aanspreekt. Deze kan ik na  een bezoek en een gesprek, samen met jullie gaan personaliseren. Denk daarbij aan de kleurstelling en de manier van schilderen.

Al pratend en brainstormend komen we bij een bepaald beeld, iets wat herinnering oproept, iets wat je graag terug wilt zien.

Na het kennismakingsgesprek werk ik het ontwerp middels schetsen verder uit.

Na dit schetsen nemen we een besluit. Wanneer jullie akkoord gaan met het ontwerp, start ik met het realiseren van het beeldje , wat hierna een monument wordt genoemd.

Terwijl ik bezig ben met het monument blijf ik in contact met jullie. Dit kan persoonlijk, telefonisch, maar het is ook mogelijk om elkaar te spreken via Teams. Ik wil alle wensen mee kunnen nemen in het uiteindelijke resultaat. Het is jullie monument. Het is voor mij een eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Dit mag tijd kosten. Voor jullie om er steeds meer vertrouwd mee te worden en voor mij om ook de technische realisatie uit te voeren.

Tijdens het beschilderen is het mogelijk om zelf een persoonlijke toevoeging aan het monument mee te geven. En misschien kunnen eventuele broertjes of zusjes  op deze manier deel uitmaken van het tot stand komen van het monument.

Wanneer we het samen eens zijn over het eindresultaat, kunnen we een datum afspreken voor de overhandiging van het grafmonument.

Bij de verschillende opties is het ook mogelijk om 2 beeldjes te bestellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om, dichter bij huis, in uw tuin een mooi plekje te creëren met het monumentje.

Foto’s: schets, proces, grafmonument