Over mezelf

Ik ben Melinda van Veen. Ik ben in 1984 geboren in Doesburg.

Na mijn studies, CIBAP (ruimtelijke vormgeving) en PABO (leraren opleiding) ben Ik nu werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs.

In 2011 werden wij de gelukkige ouders van onze mooie dochter ‘Lisa’. Tijdens de 20 weken echo kregen wij te horen dat Lisa een cyste had. Na de geboorte hebben we onderzoeken gehad en al snel bleek dat Lisa geopereerd moest worden. Helaas heeft deze operatie niet geholpen.
Na veel onzekerheid en opnames kregen wij uiteindelijk te horen dat ze een nieuwe lever nodig had.
Deze lever heeft ze uiteindelijk gekregen, toen ze 8 maanden oud was. Helaas stootte zij deze lever af. Ze heeft nog een 2de lever gekregen maar toen was ze al zo verzwakt dat ze er niet meer bovenop is gekomen.

Omdat ik ook zoekende was naar een grafje die ons gevoel kon weergeven ben ik met mijn creatieve kant in aanraking gekomen met: Jacky Zegers.
Zij maakte beeldjes die mij erg aanspraken: van kunsthars, kleurrijk, en levendig.

Ik heb toen een cursus bij haar gevolgd en tenslotte zelf mijn beeldje kunnen maken , geïnspireerd door het vogeltje wat ik op het geboortekaartje van Lisa had staan.

Zo blij dat ik een grafje kon bezoeken wat me rust , trots en steun kon geven, realiseerde ik mij dat er iedere week weer ouders zijn die het zelfde pad moeten doorlopen, de zoektocht naar iets waar je nooit mee bezig wilde zijn.

Ik ben verder gegaan met beeldjes maken, geef inmiddels ook cursus in het maken en bewerken van kunsthars beelden, waarin je je hele fantasie kwijt kan, en kan het nu aan om anderen te helpen met hun zoektocht.

Daarom, schroom niet mij te vragen, een verzoek te doen of verdere informatie op te vragen.

Neem geheel vrijblijvend contact op. Ik beantwoord graag uw vragen.