Cursus

Heb je zin om de basis beginselen te leren om zelf met piepschuim en kunsthars een beeld of voorwerp te maken? Die je daarna de kleuren kan geven die jou het meest aanspreken!

Kom dan in mijn gezellige tuinatelier een uniek en eigen kunstwerk maken, waar je met veel plezier nog jaren naar kan kijken.

Tot slot neem  je de kennis mee om er zelf mee verder te gaan.

Hoe ik dan werk:
Tijdens deze 5 daagse cursus neem ik je mee in de wereld van beeldende kunst en maak je kennis met de basistechnieken van het werken met kunsthars en glasvezeldoek.

Het realiseren van je eigen unieke kunstwerk zal beginnen met het maken van een basisvorm van schuim. Deze ga je nadien bekleden met glasvezeldoek en kunsthars.

Wanneer de grove vorm van het werk gereed is, ga je de vormen verfijnen en egaliseren waarna je kunstwerk gereed is om geschilderd te worden.

Het doel van deze cursus is dat je na 5 avonden de basistechnieken beheerst en een geschilderd beeld mee naar huis neemt.

Informatie:
Duur: 5 avonden  2 uur
Kosten: €170,- pp.
Inclusief: Koffie, thee, en een hapje en drankje
Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Kledingadvies: Oude kleding

Wil je je opgeven voor een cursus, of simpelweg wat aanvullende informatie? Stuur dan een mailtje naar mijnvogeltje@outlook.com